Wednesday, 2 January 2013

Bebudak Rumah Kitew

hai semua... ari ni kitew nk citew pasal budak rumah sewa.. hehehhe...
kiteorang duduk 6 org... 5 kos sama n sorang jew kos len.. hehehe dia sesat ckit...
bebudak ni boleh dikenali sbgai budak riuh jgak la...
klau time b'gbung jew abes 1 umah boleh pecah..hehehhe (gelak x ingat dunia)
korang nk knl diorang ni x?
jom kite serbuuuuuu...... hehhehee


Peaaaahhhhhh.... ini Shakila... pggil kila.. tp aq jew pggil dia peahh... hehehe
dia ni bisnes pnyew olang la...klau korang nk thu apew yg dia jual.. hehehhe 
tnyew la cik kila ni sndiri...


yg ini la Diana n pggil manja dia dianayoi.. hehehe (ayoi pkwe dia)
diorang ni sweet sngat... dia pon adew bloq jgak.. 
boleh la tngok bloq dia klau korang adew masa nnt tau.. hehehe...


haaa... korang kenal x dia ni spew...
hehehe ni la rohaeda... kitew pnggik eda..
nama dia dh nk same dgn nama kitew la...
kadang2 malu jgak la sbb pggil org len tp org len yg sahut.. huhuhuhuu...
dia ni setiap pg mesti akan tnyew " wei aq cantik x" hehhee... (jgn marah yunk)





Geng talk girlz

salam semua... sory la kalau bloq kite ni x menarik sangat....
 ni sekadar seronok2 jew... lg pon kite baru lg dlm bloq ni...

ni kawan kite dari perak... kiteorang dh kwn lama dh...  nak kenal diorang x?
heheheeh... jom kite serang diorang..hehehe



sebelah kite tu Amira just call mira cukup la...
dia ni nak kata ganas pon adew ayu pon adew.. hehehe (jgn mrh)

ok... yg pakai tudung hijau tu syahirah anis tp kite panggil irah...
dia ni lembut ckit.. hehehe...


ini pulak Noor Hidaton... panggil ajew aton..
dia ni baik.. x jahat pon.. hehhe... nak b'knlan dgn dia x?
hehhehe....



sebelah kite tu Fadzilah.... Kiteorang pggil dia lah chubby.. ehheheh
tp dia sekarang dh kurus.. so kena la tukar n now kiteorang pggil dia lah jew...

yunk comel.... haaa yg tudung kuning tu Emy Suhana.... pggil saja emy...
hehehhe skrang dia la ratu chubby dlm group kiteorang ni.. hehhehe

korang sume dah knl kn kwn2 kite.... harap2 persahabat kiteorang ni kekal smpai bila2.... 
awak2 sume... jgn gadoh2 tau... x comel la nnt... heheheh.... 
love u all... friend forever....




Tuesday, 1 January 2013

saya baru lagi :)

hye hye hye .. for my first blog !
waahhh . terasa teruja gila selepas tengok blog dianayoi ! blog die comel sangat-sangat ... :)


ni la housemate aku ! yang dianayoi tudung biru tu .. yang cute tuuu hehehe.
k la bye !


aku ! cer teka mane ?
kalau tahu, ang memang pandai .. haha


ini kawan aku...
nama dia Suzana... tp aku panggil zana jew...
lama x jumpa dia.. rindu sangat kat ang la.. huhuuu...

ni time kiteorg kat tasik jitra... huhuu..
lama dh ni masa bulan 4 tahun lepas...
jom kite g nak x nnt...
happy jew kn time ni... x dew sorang pon yg masam muka.. hehehhee .. :)